Azure Virtual Desktop

Een betere gebruikservaring met Azure virtual desktop

Organisaties die eruit springen zien de potentie van Azure Virtual desktop en gebruiken de huidige digitale mogelijkheden  om het personeelsbestand leuker en vooral effectiever te maken.   

De spelregels  voor leuk werk en zijn drastisch veranderd door het coronavirus. Het gebruik van de cloud is  voor veel organisaties niet alleen een optie, het is zelfs een noodzaak geworden.  

AZURE (MIGRATIE)​

AZURE VIRTUAL DESKTOP​

Met AVD- virtuele dekstop technologie neemt u afscheid van uw eigen datacenter en oude omgeving.

Je kunt echt gaan genieten van de kracht van de cloud.

Dit is mogelijk dankzij de inzet van Windows 10 op het Azure platform. Gecombineerd met realtime samenwerking via Microsoft en de kracht van moderne OneDrive- en Sharepoint-bestandsopslag, wordt werken echt leuk.

Jouw vertrouwde applicaties verhuizen gewoon mee, zonder daar obstakels van te ervaren. Uw medewerkers blijven werken zoals ze overal en altijd. U hoeft zich geen zorgen te maken over de beveiliging van uw gegevens.

Azure Virtual  Desktop is vergelijkbaar met de remote desktop-services die veel bedrijven gebruiken, maar met Azure Desktop krijgt elke gebruiker een Windows 10-omgeving.   

Het werkt op het Microsoft Azure cloud platform en volledig met Office 365. 

Dit verbetert de gebruikerservaring aanzienlijk. Naast Office laat je bijvoorbeeld  Azure Virtual Desktop je werken met  AutoCAD-bestanden en YouTube-video&https://itelligate.nl/wp-content/cache/background-css/itelligate.nl/?wpr_t=17135395938217;s bekijken zonder vervelende haperingen.  

AVD is de virtuele desktop van Microsoft.
Dit is een platform-as-a-service cloudoplossing die je toegang geeft tot je volledige cloud in de Azure-cloud van Microsoft.

Je maakt verbinding met je AVD-omgeving en krijgt vervolgens met single sign-on toegang tot al je bestanden, applicaties en licenties.

Over Itelligate

Itelligate is een loyale, eerlijke en betrouwbare ICT-partner.

Wij helpen onze klanten hun IT zo in te zetten en vorm te geven dat de organisatie of bedrijf daar maximaal voordeel van heeft. We geven objectief advies – gevraagd en ongevraagd – en bouwen daardoor duurzame relaties op met onze klanten.

Over Itelligate