Software
Software
Software
Software

Beheer

Bij Itelligate bieden wij verschillende soorten beheer diensten aan. Hieronder ziet u een opsomming van onze mogelijkheden om uw bedrijf naar het vollgende niveau te brengen.

SYSTEEMBEHEER

We bieden systeembeheer en medewerkersondersteuning, netwerk- en sitebeheer, evenals uitgebreide software en cloudserverbeheer.

Itelligate ondersteunt bedrijven en systeembeheerders 24/7.

Aangezien elke organisatie anders werkt, zijn de management- en ondersteuningsbehoeften altijd anders.
Itelligate is gespecialiseerd in alle vormen van kantoorautomatisering.

Systeembeheer
Netwerkbeheer

NETWERKBEHEER

Schakel over naar Itelligate voor netwerkbeheer. Wij zorgen voor gedegen onderhoud van het gehele bedrijfsnetwerk.
Daarnaast adviseren wij u graag hoe u uw bedrijf naar het volgende niveau in automatisering en netwerkbeheer kunt brengen.

Wij luisteren voortdurend naar uw veranderende behoeften en kijken wat IT kan doen om uw bedrijfsdoelstellingen te behalen. Zo zorgen we dat overcapaciteit verdwijnt en dat uw netwerk op plaatsen waar dit nodig is uitgebreid wordt.

APPLICATIEBEHEER

Itelligate heeft applicatie specialisten in dienst om u te helpen met optimale softwareconfiguratie, onderhoud en implementatie.

U heeft de beschikking over een vast contactpersoon die uw organisatie altijd bijstaat. U hoeft dus niet zelf iemand in te huren, maar kunt toch profiteren van de expertise van ervaren applicatiebeheerders.

Applicatiebeheer
Security beheer

SECURITY BEHEER

U wilt dat uw werknemers veilig verbinding kunnen maken om te voorkomen dat onbevoegden  toegang krijgen tot het netwerk van uw bedrijf. Dit vraagt om een andere  aanpak dan enkele jaren geleden. 

Bescherm uw bedrijfsnetwerk tegen onbevoegde toegang, cyberaanvallen en gegevensverlies. 

Back-up beheer

In de meeste gevallen wordt  het maken van een online backup automatisch uitgevoerd en op de gewenste frequentie gedaan. Parameters en verschillende scripts zorgen ervoor dat de op het juiste tijd stip draait zodat van de belangrijke data een kopie is. 

Doordat wij de back-ups verzorgen, kan dit op de achtergrond, zonder snelheidsverlies.

Back-up beheer
Licentiebeheer

LICENTIEBEHEER

Je bent afhankelijk van de software die je gebruikt.
Zo laat je software je zien hoeveel voorraad je nog hebt, hoe de logistieke planning eruit ziet en medewerkers op welke dag bezig zijn.

Wil je dat je bedrijfssoftware volledig werkend blijft? Dan is licentiebeheer een vereiste. Een van de belangrijkste onderdelen van het beheren van IT-middelen is licentiebeheer.

Itelligate staat klaar om u te helpen met uw licentiebeheer.

WERKPLEKBEHEER

Een online werkplek biedt veel voor uw bedrijf, maar wat betekent het eigenlijk?

In eenvoudige bewoordingen is het een portal die u in staat stelt om overal met uw favoriete apparaat te werken.

Het enige wat je nodig hebt is een verbinding die je kunt starten met de data en de data die je nodig hebt voor je werk.

Werkplekbeheer (Support & ondersteuning)