Firewall / VPN

Een compleet geïntegreerde oplossing voor jouw beveiliging

Itelligate&https://itelligate.nl/wp-content/cache/background-css/itelligate.nl/?wpr_t=17135396358217;s Firewall Service biedt een volledig geïntegreerde oplossing voor de beveiliging van uw online-omgeving, waar u zich geen zorgen hoeft te maken over onderhoud en beheer.

Wij brengen de beveiliging van uw netwerk op een hoog niveau, waardoor het risico op inbraken wordt geminimaliseerd.

Firewall / VPN

Firewall / VPN

Een standaard firewall biedt vaak onvoldoende bescherming tegen geavanceerde hackeraanvallen. Vooral nu dat ze steeds meer kunnen verdienen door bepaalde informatie door te verkopen, worden hun technieken en tactieken steeds geavanceerder.

Ze hebben een kleiner gaatje nodig om binnen te komen als ze eenmaal binnen zijn, ze werken zo stil dat je vaak niet merkt dat je netwerk is gehackt.

WAT IS EEN VPN?

Een virtueel private netwerk verbergt uw IP-adres, het nummer dat uw apparaat identificeert. Het werkt door uw netwerk te routeren via een netwerk dat u beschermt tegen degenen die proberen zijn en andere waardevolle gegevens te vinden.

Een VPN is essentieel wanneer u wifi gebruikt en op afstand werkt , omdat het verkeer en uw informatie versleutelt is terwijl u onderweg bent.
Het is als een privé verbinding om rechtstreeks toegang te krijgen tot een zakelijke of beveiligde lijn.

Iedere gebruiker op het web (internet) heeft er eens van gehoord: de firewall.

Deze &https://itelligate.nl/wp-content/cache/background-css/itelligate.nl/?wpr_t=17135396358220;firewall&https://itelligate.nl/wp-content/cache/background-css/itelligate.nl/?wpr_t=17135396358221;, die bijvoorbeeld in een Windows-computer of in een router is geïntegreerd, probeert uw netwerk en uw computer onder meer tegen
virussen en spyware.

Het gebruiken van een firewall is een belangrijk onderdeel van een uitgedacht beveiligingsplan.

Het garandeert dat geen enkel netwerkverkeer aan autorisatie kan ontsnappen.

Alleen absoluut noodzakelijke toegang moet worden toegestaan. Als een inkomende verbinding niet overeenkomt met de netwerkverbinding of niet gerelateerd is aan een externe service, wordt geweigerd.

Aanvallen van buitenaf worden bijvoorbeeld afgeweerd, zoals wanneer aanvallers proberen open poorten te gebruiken om toegang te krijgen tot een netwerk of computer.

Als een computer direct is aangesloten op internet &https://itelligate.nl/wp-content/cache/background-css/itelligate.nl/?wpr_t=17135396358211; wat tot voor kort vaak het geval was &https://itelligate.nl/wp-content/cache/background-css/itelligate.nl/?wpr_t=17135396358211; kunnen aanvallen en infecties binnen enkele seconden worden uitgevoerd.
Internetwormen zoals SQL Slammer en Sasser zijn tegengehouden door een firewall.

Het hangt helemaal af van de netwerkstructuur.

In een online netwerk zijn firewalls te vinden op de computer, meestal als onderdeel van een beveiligingsplan. Dit wordt dan een persoonlijke firewall genoemd.

Ook zijn veel nieuwe routers tegenwoordig uitgerust met de nieuwste firewall mogelijkheden.

Over Itelligate

Itelligate is een loyale, eerlijke en betrouwbare ICT-partner.

Wij helpen onze klanten hun IT zo in te zetten en vorm te geven dat de organisatie of bedrijf daar maximaal voordeel van heeft. We geven objectief advies – gevraagd en ongevraagd – en bouwen daardoor duurzame relaties op met onze klanten.

Over Itelligate