Hardware

DE BESTE DEVICES TEGEN DE SCHERPSTE PRIJZEN

Bij Itelligate vind je de beste onderdelen voor je zakelijke hardware. Van CPU, intern geheugen, harde laders, laptops, smartphones en pc’s meer.

Wij helpen onze klanten graag bij het vervangen en upgraden van computers, laptops, smartphones, printers, actieve netwerkapparatuur en meer.

hardware

Hardware

Hardware omvat al uw ICT-apparatuur. Wij geloven dat slimmer werken begint bij een goede afstemming tussen hardware en software. Om deze reden willen wij u in eerste instantie adviseren om te voorkomen dat u apparatuur koopt die niet voor uw situatie is. Wij zoeken altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Wilt u voorkomen dat u een investering doet die niet volledig aan uw behoeften voldoet? Neem dan contact met ons op en wij onderzoeken uw situatie, gebruiken onze kennis en geven u deskundig advies.

Verschillende soorten hardware

U kunt bij ons terecht voor de levering en reparatie van alle soorten hardware:

Alles wat je fysiek kunt aanraken.
Voorbeelden zijn computermuis, monitor, toetsenbord, processor, harde schijf, etc.

Om een systeem te laten functioneren , wordt de hardware aangestuurd door verschillende applicaties, die niet materieel zijn. Zo is er een besturingssysteem nodig , en wordt er vaak software geïnstalleerd voor de uitvoering van verschillende taken.

Het kunnen eenvoudige taken zijn, zoals tekstbewerking, maar ook videobewerking.

Invoerapparaten : apparaten of componenten waarmee gegevens naar het informatiesysteem worden verzonden. Denk aan een toetsenbord, computermuis, webcam, scanner, microfoon en barcodelezer.

verwerkingsapparatuur: de componenten die zorgen voor informatieverwerking in het systeem.
Dit zijn bijvoorbeeld werkgeheugen en processor.

Uitvoerapparaten: Apparaten of componenten via het informatiesysteem wordt informatie uitgevoerd of weergegeven. Voorbeelden van output devices zijn een scherm, een projector, een printer, een speaker en een digital signage scherm.

Invoer-/uitvoerapparaten: sommige hardware dient zowel als invoer als uitvoer. Dit zijn bijvoorbeeld USB-sleutels of schermen

Geheugen-/opslagapparaten: componenten waarmee informatie kan worden opgeslagen.
Denk aan een harde schijf of een sleutel

Over Itelligate

Itelligate is een loyale, eerlijke en betrouwbare ICT-partner.

Wij helpen onze klanten hun IT zo in te zetten en vorm te geven dat de organisatie of bedrijf daar maximaal voordeel van heeft. We geven objectief advies – gevraagd en ongevraagd – en bouwen daardoor duurzame relaties op met onze klanten.

Over Itelligate