Hardware

DE BESTE DEVICES TEGEN DE SCHERPSTE PRIJZEN

Bij Itelligate vind je de beste onderdelen voor je zakelijke hardware. Van CPU, intern geheugen, harde laders, laptops, smartphones en pc&https://itelligate.nl/wp-content/cache/background-css/itelligate.nl/?wpr_t=17093930088217;s meer.

Wij helpen onze klanten graag bij het vervangen en upgraden van computers, laptops, smartphones, printers, actieve netwerkapparatuur en meer.

hardware

Hardware

Hardware omvat al uw ICT-apparatuur. Wij geloven dat slimmer werken begint bij een goede afstemming tussen hardware en software. Om deze reden willen wij u in eerste instantie adviseren om te voorkomen dat u apparatuur koopt die niet voor uw situatie is. Wij zoeken altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Wilt u voorkomen dat u een investering doet die niet volledig aan uw behoeften voldoet? Neem dan contact met ons op en wij onderzoeken uw situatie, gebruiken onze kennis en geven u deskundig advies.

Verschillende soorten hardware

U kunt bij ons terecht voor de levering en reparatie van alle soorten hardware:

Alles wat je fysiek kunt aanraken.
Voorbeelden zijn computermuis, monitor, toetsenbord, processor, harde schijf, etc.

Om een systeem te laten functioneren , wordt de hardware aangestuurd door verschillende applicaties, die niet materieel zijn. Zo is er een besturingssysteem nodig , en wordt er vaak software geïnstalleerd voor de uitvoering van verschillende taken.

Het kunnen eenvoudige taken zijn, zoals tekstbewerking, maar ook videobewerking.

Invoerapparaten : apparaten of componenten waarmee gegevens naar het informatiesysteem worden verzonden. Denk aan een toetsenbord, computermuis, webcam, scanner, microfoon en barcodelezer.

verwerkingsapparatuur: de componenten die zorgen voor informatieverwerking in het systeem.
Dit zijn bijvoorbeeld werkgeheugen en processor.

Uitvoerapparaten: Apparaten of componenten via het informatiesysteem wordt informatie uitgevoerd of weergegeven. Voorbeelden van output devices zijn een scherm, een projector, een printer, een speaker en een digital signage scherm.

Invoer-/uitvoerapparaten: sommige hardware dient zowel als invoer als uitvoer. Dit zijn bijvoorbeeld USB-sleutels of schermen

Geheugen-/opslagapparaten: componenten waarmee informatie kan worden opgeslagen.
Denk aan een harde schijf of een sleutel

Over Itelligate

Itelligate is een loyale, eerlijke en betrouwbare ICT-partner.

Wij helpen onze klanten hun IT zo in te zetten en vorm te geven dat de organisatie of bedrijf daar maximaal voordeel van heeft. We geven objectief advies – gevraagd en ongevraagd – en bouwen daardoor duurzame relaties op met onze klanten.

Over Itelligate