Webhosting & domeinbeheer

voor alle bedrijven in NL voor een vaste lage prijs

Cloud it Itelligate biedt hosting aan vanaf onze eigen servers.

Denk heirbij aan websitehosting of andere online diensten. Op basis van Direct Admin kunnen we snel een online omgeving leveren voor alle bekende pakketten zoals bijvoorbeeld WordPress en Yoomla.

Je kunt natuurlijk ook gewoon een site of PHP opzetten.

Onze persoonlijke benadering stelt ons in staat om net iets verder te gaan 

Hosting

Website hosting

Vanuit de markt komt steeds vaker de vraag voor hosting.
Hierbij levert Itelligate een WordPress omgeving inclusief de certificaten, en beveiliging. De klant ontvangt de aanmeld gegevens voor het domein. Je kan dan gelijk aan de slag met het van de website.

Naast WordPress website, bieden wij ook platformen zoals Yoomla, en website geschreven met PHP aan.

Wij helpen u graag op weg!

web-design
web-domain

Domein & DNS-beheer

Een domeinnaam is een uniek webadres dat u kunt gebruiken als website-URL en/of e-mailadres. Als u uw eigen website of e-mail wilt maken vanaf uw eigen adres, is het registreren van een domeinnaam de eerste stap. Als u een bedrijf bent, is uw domein meestal hetzelfde als uw bedrijfsnaam, zodat klanten u gemakkelijk kunnen vinden.

Registreer uw domeinnaam voor minder

Heeft u een goed idee voor een winkel, een website voor uw bedrijf, een blog of portfoliosite? Registreer vandaag nog uw domeinnaam. Bij Itelligate kiest u uw domeinnaam uit 900 extensies. Er is dus er is altijd een domeinnaam voor jou.

Over Itelligate

Itelligate is een loyale, eerlijke en betrouwbare ICT-partner.

Wij helpen onze klanten hun IT zo in te zetten en vorm te geven dat de organisatie of bedrijf daar maximaal voordeel van heeft. We geven objectief advies – gevraagd en ongevraagd – en bouwen daardoor duurzame relaties op met onze klanten.

Over Itelligate