Lokale netwerk infrastructuur

Kabels aanleggen met zorg gedaan door Itelligate

Lokale netwerk infrastructuur bij Itelligate ? Wilt u dat wij de kabels leggen? Itelligate is gespecialiseerd in uitstekende wifi en verlengkabel installatie.

Itelligate heeft een grote expertise met het aanleggen van kabels en het oplossen andere verschillende wifi problemen.

U kunt bij ons terecht voor al uw internet, tv, wifi en andere kabel gerelateerde zaken.

Lokale netwerk infrastructuur, Wifi

Lokale netwerk infrastructuur

Veel apparaten in en rondom het huis hebben tegenwoordig de hulp van een netwerkkabel nodig dit noem je ook wel lokale netwerk infrastructuur.

Voor een betrouwbare en goede internetverbinding werkt een internetkabel het beste. Hoewel je overal in huis of op het werk gemakkelijk wifi kunt krijgen, is de internetverbinding via een kabel nog steeds het meest betrouwbaar.

Hoe kan ik in elke kamer een internetkabel krijgen?

Een Itelligate-professional kan u helpen. Het is een hele klus om een kabel door je huis te trekken . In een nieuwbouwwoning heb je vaak een aantal lege leidingen, wat het werk makkelijker maakt.

De kosten voor het installeren van een internetkabel verschillen per locatie.
Het gemak waarmee het getrokken kan worden bepaalt of de kosten lager of hoger zijn.

Er zijn geen interventiekosten voor een Itelligate, dus u hoeft geen onverwachte meerkosten te verwachten. Door het aanvragen van de klus weet je precies waar je aan toe bent.

U geeft aan hoeveel kabels u wilt trekken.
De kosten zijn natuurlijk hoger als het netwerk moet worden getrokken zonder lege leidingen.

In een nieuwe woning komt het vaak voor dat er meerdere lege buizen worden geïnstalleerd.

Op deze manier is het voor onze specialist van belang om de juiste buis te vinden en de utp-kabel op te pakken met een trekveer. Daarna kan hij de kabel trekken en installeren.

Als het gaat om een woning die al meerdere bewoners heeft gehad? Dan kan dan zijn dat er geen leege buizen zijn en dat de specialist van Itelligate voor een uitdaging staat. Het trekken van de kabels zal waarschijnlijk veel werk zijn.

Een netwerkkabel is een kabel die wordt gebruikt met apparaten die verbonden moeten zijn met internet. Denk bijvoorbeeld aan je tv ontvanger,printer of je pc. Veel mensen denken dat wifi overal in huis aanwezig is, maar dit is in veel huizen niet het geval.

Of de Wi-Fi verbinding is niet sterk genoeg, of de verbinding werkt gewoon niet.

De meeste nieuwbouwwoningen hebben dikke muren waar geen wifi doorheen kan.
Ook zijn de meeste oude huizen zo lawaaierig dat wifi niet wordt ontvangen op de juiste manier. Met een netwerkkabel heb je deze problemen niet.

Over Itelligate

Itelligate is een loyale, eerlijke en betrouwbare ICT-partner.

Wij helpen onze klanten hun IT zo in te zetten en vorm te geven dat de organisatie of bedrijf daar maximaal voordeel van heeft. We geven objectief advies – gevraagd en ongevraagd – en bouwen daardoor duurzame relaties op met onze klanten.

Over Itelligate