Online Backup

Jouw gegevens veilig opslaan bij Itelligate

Bewaar alle data op een centrale plek.
Zeer praktisch om uw verzameling films, foto’s en documenten op te slaan in de cloud.

Door een online back-up te maken , raak je nooit gegevens kwijt door gecrashte computers of lastige virussen die je computer zodanig verstoren dat je gegevens verloren gaan.

Met de online back-upservice van Itelligate zorg je voor toegang tot al je data, waar en wanneer je maar wilt!
Of u de back-upsoftware voor thuis of op het werk gebruikt, en of u kiest voor opslag of langetermijnopslag, met de online back-updiensten van Itelligate zijn de mogelijkheden eindeloos!

Online Backup

veilige opslag

Soms verwijder je per ongeluk een bestand dat je vergeet op te slaan. Deze zorgen zijn verleden tijd, want onze backups maken een online backup van alle bestanden.

Dit betekent dat uw gegevens direct hersteld kunnen worden zodat u zorgeloos verder kunt werken. De online back-upservice is slechts een onderdeel van het standaardpakket.

Online Backup
Data veiligheid

Geoptimaliseerde veiligheid

Met online back-up zijn uw bestanden altijd veilig. Zo hoef je je bij een computercrash, brand, waterschade of diefstal geen zorgen te maken dat je bestanden verloren gaan.

Ook wordt onze back-up geleverd met een uitstekende beveiliging, deze beveiliging is een soort virusscanner voor ransomware. Dit voorkomt schade aan uw gegevens en zorgt ervoor dat uw gegevens nooit versleuteld kunnen worden door hackers.

Compatible met elk apparaat

Je kan bij ons backups maken via elk appraat of het nu om een apple pc gaat of een android smartphone, onze online backups zijn altijd bereikbaar via elk apparaat.

Je kunt altijd een back-up maken en ook je data overal bekijken.
Online back-up toepassingen en -software worden altijd bijgewerkt naar de laatste versie zodat ze altijd compatibel zijn met de nieuwste apparaatsoftware.

responsive-design

Over Itelligate

Itelligate is een loyale, eerlijke en betrouwbare ICT-partner.

Wij helpen onze klanten hun IT zo in te zetten en vorm te geven dat de organisatie of bedrijf daar maximaal voordeel van heeft. We geven objectief advies – gevraagd en ongevraagd – en bouwen daardoor duurzame relaties op met onze klanten.

Over Itelligate