Software

Verhoog en meet jou productiviteit om bedrijfsfuncties akkuraat uit te voeren.

Itelligate software zet handmatig werk om in proces en automatisering.
Een verstandige keuze voor wie als ondernemer professioneel en efficiënt wil opereren.
De mogelijkheden zijn onbeperkt.

SOFTWARE

Onze Software

Itelligate maakt software op maat voor ondernemers. Dit doen wij met onze eigen developers, zodat we snel en efficiënt kunnen wisselen. Hierdoor kan uw bedrijf sneller reageren op veranderingen in uw markt.

Of het nu gaat om het gezamenlijk gebruik van klantgegevens en het beheren van inkopen en voorraden, het creëren van werkstromen en het plannen van productie procesbeheersing, wij denken mee en ontwikkelen en onderhouden uw software.

Enterprise Software of Business Software is de verzamelnaam voor verschillende oplossingen die u gebruikt om de belangrijkste onderdelen van uw bedrijfsproces te automatiseren.
Dit is bijvoorbeeld software voor financiële administratie, verkoop, inkoop, voorraadbeheer , personeelsbeheer en logistiek.
Het belang dat bedrijfssoftware heeft voor uw organisatie de hoge eisen die aan hun keuze worden gesteld.

De functie van bedrijfssoftware is voornamelijk tijd besparen en efficiënter werken. Dat heeft enkele bijkomende voordelen:

  • Doordat je routinetaken automatiseert, bespaar je niet alleen tijd, maar ook kosten.

  • Geautomatiseerde en gestroomlijnde werkprocessen verlagen de werkdruk voor werknemers en zorgen ervoor dat je klanten vlotter kan bedienen.

  • Medewerkers verliezen minder tijd en zijn productiever. Die productiviteit kan je bovendien vaak meten met behulp van bedrijfssoftware.

  • Het risico op fouten wordt kleiner.

  • Je vermindert de papierstapel en centraliseert gegevens die je inzicht geven in je business, zodat je onderbouwde beslissingen neemt voor je bedrijf.

Over Itelligate

Itelligate is een loyale, eerlijke en betrouwbare ICT-partner.

Wij helpen onze klanten hun IT zo in te zetten en vorm te geven dat de organisatie of bedrijf daar maximaal voordeel van heeft. We geven objectief advies – gevraagd en ongevraagd – en bouwen daardoor duurzame relaties op met onze klanten.

Over Itelligate