Software
Software
Software
Software

Verbindingen & Netwerk

Bij Itelligate bieden wij verschillende soorten netwerk diensten aan. Hieronder ziet u een opsomming van onze mogelijkheden om uw bedrijf naar het vollgende niveau te brengen.

LOKALE NETWERK INFRASTRUCTUUR

LOKALE NETWERK INFRASTRUCTUUR

Lokale netwerk infrastructuur bij Itelligate ? Wilt u dat wij de kabels leggen? Itelligate is gespecialiseerd in uitstekende wifi en verlengkabel installatie.

Itelligate heeft een grote expertise met het aanleggen van kabels en het oplossen andere verschillende wifi problemen.

U kunt bij ons terecht voor al uw internet, tv, wifi en andere kabel gerelateerde zaken.

Netwerksegmentatie

Configureren van je netwerkomgeving verdeelt het hele netwerk in kleinere, met een veilige interface tussen segmenten.

Dit zorgt ervoor dat kwaadwillenden die zich op het ene netwerk bevinden, geen directe toegang tot andere netwerken kunnen krijgen.

Netwerksegmentatie
Configuratie netwerkomgeving

Configuratie netwerkomgeving

Configuratie van een netwerkomgeving is het proces van het configureren, besturen, stromen en bedienen van een netwerk om de netwerkcommunicatie en/of het netwerk van een organisatie te ondersteunen.

Deze algemene term omvat verschillende configuratie- en configuratieprocessen op netwerkhardware, software en andere ondersteunende componenten.

FIREWALL / VPN

Itelligate’s Firewall Service biedt een volledig geïntegreerde oplossing voor de beveiliging van uw online-omgeving, waar u zich geen zorgen hoeft te maken over onderhoud en beheer.

Wij brengen de beveiliging van uw netwerk op een hoog niveau, waardoor het risico op inbraken wordt geminimaliseerd.

Firewall / VPN
Zakelijk Internet

ZAKELIJK INTERNET

Wilt u een snel, betrouwbaar zakelijk internet is ? tegenwoordig is internet onmisbaar, of je nu een groot bedrijf of een beginnende ondernemer bent. Alles speelt zich tegenwoordig in de cloud af, hierbij is stabiliteit en uptime een eerste vereiste. 

Als er een probleem is, wil je snelle ondersteuning en het liefst een snelle 4G back-up verbinding, zodat je online kan blijven. Itelligate gebruikt de volgende veel voorkomende technieken om het internet te ontgrendelen

WIFI

Wi-Fi-dekking overal in uw bedrijf, zelfs in de meest afgelegen hoeken en zelfs daarbuiten? Geen enkele professionele organisatie kan zonder een sterk netwerk, van binnen en van buiten.

Hiervoor zijn geavanceerde en krachtige routers beschikbaar, een breed assortiment.
Maar zelfs dat is niet altijd genoeg als het te breed is of als er te veel stoorzenders binnen zijn.

Lokale netwerk infrastructuur, Wifi