Wifi

Voordelen van een WiFi-netwerk bij Itelligate

Wi-Fi-dekking overal in uw bedrijf, zelfs in de meest afgelegen hoeken en zelfs daarbuiten? Geen enkele professionele organisatie kan zonder een sterk netwerk, van binnen en van buiten.

Hiervoor zijn geavanceerde en krachtige routers beschikbaar, een breed assortiment.
Maar zelfs dat is niet altijd genoeg als het te breed is of als er te veel stoorzenders binnen zijn.

Lokale netwerk infrastructuur, Wifi

Wifi

Aan een bekabeld netwerk worden in deze tijd hoge eisen gesteld, die niet vergelijkbaar zijn met vroeger. Itelligate ontwerpt voor u een geschikte wifi-installatie en wij bieden voor elke omgeving een oplossing op maat om uw ICT-toepassingen te integreren in een draadloos en betrouwbaar netwerk. Van MKB tot zorginstelling.

Itelligate maakt een diepgaande inventarisatie van uw netwerkprestaties en stabiliteit om betrouwbaar advies te kunnen geven. De belangrijkste factoren zijn het aantal gebruikers in combinatie met de juiste apparatuur en het signaleren van mogelijke storingen.

Rekening houdend met uw wensen zullen wij een site survey uitvoeren om precies te bepalen waar en hoeveel access points nodig zijn. Daarnaast brengen we bij problemen alle storingsbronnen in kaart. Alle meetresultaten worden overzichtelijk verwerkt.

Op veel plaatsen die we bezoeken is de verbinding onbevredigend. Dit is een veelvoorkomende ergernis van werknemers. Wifi valt vaak uit en er zijn niet genoeg geïnstalleerde wifi access points om dataverkeer van laptops en telefoons te verwerken.

Het belangrijkste is dat apparaten veilig en makkelijk verbinden met uw netwerk.
Of dit nou met een onbekabeld of onbekabeld netwerk is. Met een professioneel netwerk beheert u dit eenvoudig én bent u verzekerd van een goede prestatie.

Itelligate is specialist als het gaat om het ontwikkelen van veilige en sterke netwerkoplossingen.

Een VLAN maakt het mogelijk dat een deel van een netwerk uit meerdere schakelaars bestaat. In andere woorden betekent dit dat niet alle poorten van een netwerkschakelaar op hetzelfde netwerk aangesloten hoeven te zijn.

Bij het splitsen van een netwerk heeft het als voordeel dat systemen van elkaar kunnen worden gescheiden dat ze fysiek op dezelfde plaats staan, zelfs in dezelfde host.

Bij het splitsen van een netwerk is het voordeel dat ze van elkaar kunnen worden gescheiden dat ze zich fysiek op dezelfde plaats bevinden, zelfs in dezelfde host.

Dit omvat het modem van je internetprovider, wifi-router, je computer, je smartphone en je printer.

Uw bestandsmappen op uw computer zijn ook via LAN.

Over Itelligate

Itelligate is een loyale, eerlijke en betrouwbare ICT-partner.

Wij helpen onze klanten hun IT zo in te zetten en vorm te geven dat de organisatie of bedrijf daar maximaal voordeel van heeft. We geven objectief advies – gevraagd en ongevraagd – en bouwen daardoor duurzame relaties op met onze klanten.

Over Itelligate