Zakelijk Internet

Supersnel zakelijk internet bij Itelligate

Wilt u een snel, betrouwbaar zakelijk internet is ? tegenwoordig is internet onmisbaar, of je nu een groot bedrijf of een beginnende ondernemer bent. Alles speelt zich tegenwoordig in de cloud af, hierbij is stabiliteit en uptime een eerste vereiste. 

Als er een probleem is, wil je snelle ondersteuning en het liefst een snelle 4G back-up verbinding, zodat je online kan blijven. Itelligate gebruikt de volgende veel voorkomende technieken om het internet te ontgrendelen

Zakelijk Internet

Zakelijk Internet

Wij bieden onafhankelijke ondersteuning en klantenondersteuning.
Afhankelijk van de bestaande infrastructuur kunnen wij het gehele traject uit handen nemen, van het leggen van de bekabeling tot de levering en het installeren van de internet verbinding, inclusief modems, routers, firewall-fire en switches.

Wij werken samen met verschillende partners die de gewenste diensten leveren zoals ADSL, VDS. Dit zijn verbindingen die noodzakelijk zijn om de gewenste zakelijke internetinfrastructuur te creëren.

Werk je graag aan je eigen netwerk aan tafel bij de klant?
Of heeft u twee netwerken en wilt u deze op één plek samenvoegen? Dit alles is mogelijk.

24/7 proactieve monitoring is standaard op onze diensten, inclusief internetverbindingen.

Zelfs voordat je beseft dat de verbinding problemen heeft, zijn we al aan het onderzoeken wat er aan de hand is en bieden we zo snel mogelijk een oplossing.

Bij internetverbindingen wordt standaard een vast IP-adres meegegeven .
Daarnaast kan een subnet met meerdere IP-adressen worden gebruikt.

Een vast IP-adres is dus makkelijk als je toegang krijgt tot diensten zoals een mailserver die je achter de internetverbinding wilt ontsluiten.

Glasvezel/glasvezel verbindingen kunnen met snelheden geleverd worden.
FIber staat voor hoge snelheid, lage latency en zeer hoge uptime.

Afhankelijk van het aansluitadres is zogenaamde FTTH of Onnet fiber mogelijk met verschillende snelheden, vaak zelfs tot Gbit. Ook hierbij adviseren wij u graag

Over Itelligate

Itelligate is een loyale, eerlijke en betrouwbare ICT-partner.

Wij helpen onze klanten hun IT zo in te zetten en vorm te geven dat de organisatie of bedrijf daar maximaal voordeel van heeft. We geven objectief advies – gevraagd en ongevraagd – en bouwen daardoor duurzame relaties op met onze klanten.

Over Itelligate